Spør om planter
 Hage i Amerika

Håvard L

Skrevet - 27/05/2014 :  22:23:01  Vis profil Send Håvard L a Private Message  Svar med kopi av melding
Har en bekjent som har kjøpt hus og hage i USA, i hagen er det etter sigende tusenvis av disse. Har noen en formening om slekt/art her?

(Klikk for å se et større bilde)

Redigert av - Håvard L den 27/05/2014 22:25:36

Skrevet - 27/05/2014 :  23:21:31  Vis profil Send Siri K a Private Message  Svar med kopi av melding
Amerikamjølke?

Håvard L

Skrevet - 28/05/2014 :  08:22:09  Vis profil Send Håvard L a Private Message  Svar med kopi av melding
Takk for forslaget, men kjøper det ikke helt, burde ikke bladene i tilfelle vært noe smalere og spissere? Mitt inntrykk fra bildene er dessuten at dette ser ut til å bli litt høyere vekster.

Ok, det var visst ikke USA, men Canada. Toronto, Ontario, sone 5b. Hvis det hjelper noen.

knutbj

Skrevet - 28/05/2014 :  20:19:40  Vis profil Send knutbj a Private Message  Svar med kopi av melding
Epilobium ciliatum passer på utbredelse siden den fins i sørlige Canada, den kan bli minst 120 cm (150 iflg Wikipedia). Er det mulig å få et bilde av blomsten? Folk er riktignok rå til å bestemme planter uten blomst her ...

TorbjornK

Skrevet - 28/05/2014 :  23:20:21  Vis profil  Besøk TorbjornKs hjemmeside Send TorbjornK a Private Message  Svar med kopi av melding
E. ciliatum skal ha motsette blad på stengelen, så den er det nok ikkje. Eg har ein ørliten hunch på rotskudd av ein eller annan Populus-art, men det kan òg vera noko heilt anna.

Håvard L

Skrevet - 29/05/2014 :  10:22:10  Vis profil Send Håvard L a Private Message  Svar med kopi av melding
Vi får vente og se om det blir noe bilder i senere stadium. Takk for forslag.
Denne sida ble genererert på 0,16 sekunder. Snitz Forums 2000